VENDÉGKÖNYV
 • Kedves Hotel Anna!

  Nagyon szépen köszönjük önöknek, hogy néhány felejthetetlen napot eltölthettünk hangulatos és roppant barátságos szállodájukban. Amint lehetőségünk lesz rá újra ellátogatatunk Mátrafüredre  a Hotel Annába.

  Baráti üdvözlettel: Kiss István és felesége Kiskunhalasról

   
 • Remek csapatépitő tréning helyszín Mátrafüred, felejthetetlen hétvégét töltöttünk itt.
  Játszóház Kft csapata

   
 • Köszönjük szépen az itt töltött néhány nap minden élményét. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes és segítőkész. Külön köszönet a szakácsnak a finom és bőséges ételekért. További sok vendéget kívánunk. (Kovács Erzsébet és férje- Szombathelyről)

   

ELÉRHETŐSÉGEK
ANNA HOTEL
06-30/559-6593
3232 Mátrafüred, Üdülősor u. 55.

WELLNESS ÉS SZABADIDŐ

Wellness részleg: (09 - 21 óra)

Az Anna Hotel *** ékszerdoboza a wellness részleg, ahol mindent megtalálnak vendégeink a test és lélek felüdítéséhez. Egy egész napos túra, vadászat vagy hosszú konferencia után vendégeink átadhatják magukat a kellemes kikapcsolódásnak és élvezhetik a  gőzfürdő, szauna, medence, jacuzzi vagy relax sarok (jade köves masszázságy) nyújtotta üdítő felfrissülést.

 

Több féle masszázs közül választhatnak. 

Jöjjön el hozzánk és élvezze masszőrünk (Maksa Benedek) gyógyító kezeit, szálló vendégeink és külsős vendégeink egyaránt bejelentkezhetnek masszázsra.
Bejelentkezni 1 nappal az érkezés előtt tudnak!

Masszázs típusok:

Teljes test masszázs: 6000 Ft /50’
Felsőtest masszázs: 3500 Ft / 30’
Talpmasszázs: 3500 Ft / 30’
Kimozgatás (lágycsont kovácsolás): 5500 Ft / 45’

BEJELENTKEZÉS AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN, VAGY EMAILBEN:

MOBIL: 0630/559-6593

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Helyszín: 3232, Mátrafüred, Üdülősor út 55.

 

hotel wellness2hotel wellness6szaunahotel wellness401

Szabadidős tevékenységek:

 •     Pincelátogatás és borkóstolás (igény esetén)
 •     Síelés
 •     Nordic Walking
 •     Lovaglás
 •     Segway

A szabadidős tevékenységekről érdeklődjön recepciónkon.

Fedezze fel Mátrafüred látnivalóit!

mátrafüredi szállásAz Anna Hotel vendégeinek felejthetetlen élményekben lehet része, hiszen nem csak gyönyörű szálláshelyen pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait, hanem számos látnivalót is megcsodálhatnak Mátrafüreden.

A mátrafüredi Bene csárda a település egyik legrégebbi épülete.  A Bene-házban Vörösmarty Mihály aludt 1829-ben és útitársával, Bugát Pállal keresték fel a palóc térséget. A neves kirándulást Vörösmarty meg is említi egyik levelében.

A Bene-ház szomszédságában található egy régi általános iskola, melynek épületében néprajzi magángyűjtemények és palóc baba kiállítás tekinthető meg. Az őshonos ünnepi és hétköznapi viseletekből is láthatunk gyűjteményt. Nógrádi, hevesi, borsodi és Gömör megyei kultúra is felfedezhető a viseleteken.  A másik teremben régi palóc textíliák, viseleti és használati eszközök kápráztatják el a látogatókat. A kiállítás anyaga mintegy 150 faluból származik.

Azoknak, akik kirándulni szeretnének, a Kozmáry-kilátót ajánljuk, melyet az 1900-as években építettek és a két világháború között került felújításra. A kilátóról megcsodálható a Kékes és Mátra vonulata.

Kapcsolódjon ki Mátrafüreden, fedezze fel a látnivalókat, és bátran foglaljon szállást az Anna Hotelben!

 

ÉLMÉNYLÖVÉSZET
Látogasson el hozzánk és szerezzen különleges élményeket! 70 méteres golyós pályákon lehetősége van maroklőfegyverekkel történő élménylövészetre, gyakorlott lövészetvezetőkkel. Olimpiai trap és skeet pályákon kipróbálhatja a koronglövészetet igazi sörétes fegyverekkel, Hegyi Norbert többszörös magyar bajnok szakszerű irányítása mellett.
Ha csapatépítőre vagy baráti összejövetelekre keres programot garantáltan jó választásnak bizonyul!

A mátrafüredi lőtér azonban nemcsak kezdőknek kínál szórakozási lehetőségeket, hanem gyakorlott koronglövők gyönyörű környezetben tréningezhetnek.

Bejelentkezés: +36 20 967 4640
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
N
yitvatartás: Keddtől-Szombatig, 9:00 - 17:00

 

 

Telefon: 06-30/559-6593
E-mail: info@anna-hotel.hu