magyar  |  english  |  deutsch


VENDÉGKÖNYV
 • Kedves Hotel Anna!

  Nagyon szépen köszönjük önöknek, hogy néhány felejthetetlen napot eltölthettünk hangulatos és roppant barátságos szállodájukban. Amint lehetőségünk lesz rá újra ellátogatatunk Mátrafüredre  a Hotel Annába.

  Baráti üdvözlettel: Kiss István és felesége Kiskunhalasról

   
 • Remek csapatépitő tréning helyszín Mátrafüred, felejthetetlen hétvégét töltöttünk itt.
  Játszóház Kft csapata

   
 • Köszönjük szépen az itt töltött néhány nap minden élményét. A személyzet rendkívül kedves, figyelmes és segítőkész. Külön köszönet a szakácsnak a finom és bőséges ételekért. További sok vendéget kívánunk. (Kovács Erzsébet és férje- Szombathelyről)

   

ELÉRHETŐSÉGEK
ANNA HOTEL
06-30/559-6593
3232 Mátrafüred, Üdülősor u. 55.

RENDEZVÉNYEK

Szállodánkban vállaljuk kis létszámú esküvők, konferenciák és egyéb rendezvények lebonyolítását 40 fős létszámig.

Részletekért keressen minket elérhetőségeinken.

 

Ajándékozzon romantikus wellness hétvégét! Egy párkapcsolatban nem egyszerű meglepni a másikat, hiszen két eset áll fenn a leggyakrabban. Az első, hogy túlságosan is ismerjük a másikat, így kiszámítható a meglepetés, a másik pedig pontosan az ellentettje, hogy nem tudjuk, pontosan mivel is lephetnénk meg szerelmünket. Ezért kínál tökéletes választást egy romantikus wellness hétvége, bármelyik eshetőség álljon is fenn!
A romantikus wellness hétvége alkalmával ugyanis azok a párok, akik még kevésbé ismerik egymást, közelebb kerülhetnek, míg azok, akik már minden szempontból ismerik a párjukat, egy új élménnyel gazdagodhatnak. A romantikus wellness hétvége során a közös szaunázás, fürdőzés vagy masszázs, garantáltan kikapcsolja és feltölti energiával a pár mindkét tagját, hogy aztán újult erővel vághassanak bele a közös jövőjükbe. Válassza Ön is romantikus wellness hétvégénket, és lepje meg szerelmét egy igazán különleges ajándékkal!

Érdeklődni:0630 525 8057

MOLINÓ_200_x_400_cm.jpg

Telefon: 06-30/559-6593
E-mail: info@anna-hotel.hu