Általános tudnivalók

Szállodai tűzvédelmi szabályzat

Kedves Vendégeink!

Önök és szállodánk tűzvédelme érdekében az alábbi előírások betartására hívjuk fel szíves figyelmüket.

A gépjárművel érkező Vendégeink a szálloda épülete előtti kiépített parkolóban, illetve az épület mögötti zárt parkolóban helyezhetik el járműveiket.

Tilos a szálloda főbejárata előtti téren az ajtóval egy vonalban parkolni!

 • A szálloda szobáiban és közösségi helyiségeiben tilos minden olyan jellegű tevékenység, mely tüzet vagy robbanást idézhet elő.
 • A szálloda szobáiba és közösségi tereibe tilos pirotechnikai anyagokat, eszközöket, tűzveszélyes folyadékot, vagy egyéb olyan anyagot bevinni, mely tüzet vagy robbanást okozhat.
 • Tilos a dohányzás a liftben, folyosókon, lépcsőházban, szobákban és minden közösségi helyiségben is. Minden szobában aktív füstjelző üzemel.
 • Tilos égő dohányterméket, gyufát olyan helyre tenni – vagy akár eldobni –, ahol tüzet vagy robbanást okozhat. Továbbá tilos a még füstölgő hamutartó tartalmát a szemetesbe önteni.
 • Tilos a szobákban vagy a szobához tartozó erkélyen kávéfőzőt, hősugárzót vagy bármilyen egyéb kifejezetten magas hőt termelő készüléket működtetni.
 • Vasalást a szállodában csakis a recepciós által kijelölt kolléga végezhet az arra kijelölt biztonságos helyen.
 • Az elektromos berendezéseket (pl. televízió) amennyiben használatukra nincs szükség, ki kell kapcsolni. Az egyéb elektromos eszközöket (hajsütővas, villanyborotva, hajszárító) a konnektorból ki kell húzni.
 • Tilos a lámpatestekre éghető anyagú díszítőelemeket tenni, továbbá gyertyát, mécsest használni.
 • Fűtési időszakban tilos a fűtőtestekre éghető anyagokat, spray-ket, körömlakkot, körömlakklemosó acetont tenni.

Tűzjelzés

Aki tűzesetet, káresetet vagy annak közvetlen veszélyét észleli, köteles jelezni a recepciónak személyesen, vagy a szobai telefonon a 100-as mellék tárcsázásával. A már eloltott tűzesetet is késedelem nélkül jelezni kell.

A szálloda vendégeinek riasztását a recepció a tűzjelző sziréna bekapcsolásával, valamint alkalmazottainak élőszóval végzik.

Az épület elhagyása tűz esetén:

 • A szálloda épületének elhagyása a legrövidebb útvonalon, elsősorban az egyes szintekről a folyosókon át a lépcsőházon, a recepciónál található főbejáraton keresztül történik.
 • A menekülési útvonalakat kedves Vendégeink a szállodaszobák ajtóinak belső oldala mellett a falon, falitábla formájában megtalálják.
 • Tűzeset alkalmával a liftet használni tilos, ilyenkor a felvonó automatikusan üzemen kívül helyezi magát.

Közös biztonságunk érdekében tanúsított magatartásukat és segítőkészségüket köszönjük.

Szolgáltatásaink A-tól Z-ig

Legközelebbi bankautomata a 24 es főúton található, a Parádi út 6. szám alatt, szállodánktól 650 méterre.

Ezzel kapcsolatos információért kérjük, forduljanak a Recepcióhoz (a szobatelefonról a 100-as mellék).

Kérjük, forduljanak a Recepcióhoz (a szobatelefonról a 100-as mellék) a szobában található készleten felüli ágyneműigényükkel kapcsolatban. Korlátozott mennyiségben rendelkezünk többféle párnatípussal (szivacs, antiallergén, relax), mosható ágyelővel, amelyek igénybevételét szintén recepciós kollégánknak tudják jelezni. Szállodánkban 3 éjszakát követően cserélünk automatikusan ágyneműt, de kérésre a napi takarítás keretén belül is elvégezzük Önöknek.

Buszmenetrenddel kapcsolatos kérdés esetén kérjük keressék recepciós kollégánkat személyesen vagy a szobatelefon 100-as mellékén.

A szálloda földszintjén a lépcsőfordulónál található egy automata cipőtisztító gép.

Az étteremben etetőszék és előke áll a gyermekek rendelkezésére babaágy, babakád biztosítása (melyről a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával a Recepción érdeklődhet).

Kérjék a Recepció segítségét (a szobatelefonról a 100-as mellék) csomagszállítással kapcsolatos igényhez.

A Hotel Anna*** egész területe nemdohányzó!

Egyedül a szálloda főbejárata melletti teraszon kijelölt helyen hódolhatnak ezen káros szenvedélyüknek.
Kérjük csak a kijelölt helyen dohányozzanak, betartva a törvényi szabályozásokat!
Köszönjük megértésüket!
Abban az esetben, ha a napi takarítás során Kollégáink szobai dohányzás egyértelmű és bizonyítható jelét észlelik (erős füst szag a szobában, cigarettacsikk a szobában, fürdőszobában, toalettben, erkélyen), a szobaszámlájukra 15.000 Ft-ot terhelünk„füstmentesítés” címen!

A szállodai bár széleskörű italkínálattal várja kedves Vendégeinket. Nyitvatartás: 07.00–19.00 Szobaszervizzel kapcsolatos elérhetőségünk: 152-es mellék a szobatelefonról.

Az európai szabványnak megfelelően a szállodában az elektromos áramvételi pontok 230 Voltosak. Egyéb szabvánnyal rendelkező készülékekhez átalakító berendezést a recepciós kollégák tudnak biztosítani.

Ételmelegítési igénnyel kapcsolatosan kérjük, keressék éttermi kollégáinkat a szobatelefonról elérhető 152-es melléken, vagy az étteremben személyesen.

Irodai szolgáltatásokkal kapcsolatosan bővebb információt a Recepción kérhetnek személyesen vagy a szobatelefonról elérhető 100-es melléken.

Kérjék recepciós kollégáink segítségét közvetlenül szállodánk recepcióján, vagy a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával.

Fürdőköppeny a recepción díj ellenében igényelhető

Szállodánk egész épületében, így a vendégszobákban is egyedi termosztáttal szabályozható radiátorok vannak. A radiátorok fűtését végző központi kazánt a Recepció vezérli. Amennyiben kérésük, kérdésük adódik a fűtéssel kapcsolatosan kérjük, keressék recepciós kollégánkat személyesen, vagy a szobatelefonról a 100-as melléken.

Babakád, hálós szétnyitható babaágy, bili, etetőszék, gyermekágynemű, igényelhető a Recepción személyesen vagy a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával.

Szállodánk a következő kártyatípusokat fogadja el: Visa, MasterCard, Maestro, továbbá OTP / K&H / MKB SZÉP kártya.

A szobákban és a közösségi terekben közvetlen, jelszó védelem nélküli WIFI internetkapcsolat áll kedves Vendégeink rendelkezésére térítésmentesen. Amennyiben bármilyen kérdés, esetleg probléma merülne fel az internettel kapcsolatosan, kérjük keressék recepciós kollégáinkat személyesen, vagy a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával.

A településen Római katolikus templom található.
A miserenddel kapcsolatosan kérjük keressék recepciós kollégáinkat.

Kérjük, ezzel kapcsolatos információért keressék recepciós kollégáinkat személyesen, vagy a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával.

Kérjük, forduljanak a Recepcióhoz a programválasztékkal kapcsolatosan személyesen, vagy a szobatelefonról a 100-as mellék tárcsázásával.

A gazdi kedvencét szívesen látjuk a kifejezetten ilyen célra fenntartott, a többi szobával azonos színvonalú szobában.
Szállodánk minden kistestű (spániel méretig) háziállatot 6.000 Ft/állat/éjszaka felár ellenében tud fogadni. Az egészségügyi előírások értelmében szállodánk éttermébe, a wellness és bár területére a kedvencet bevinni tilos!

Kozmáry kilátó
Kékestetői TV-torony
Sástói Oxigén Adrenalin élménypark
Parádfürdői Cifra Istálló és Kocsimúzeum
Mátraszentimrei „Három falu temploma”
Farkasmályi borospincék
Nagyrédei kecskefarm
Gyöngyösi Mátra Múzeum
Erdei kisvasút

Szabadidős programokkal kapcsolatban kérjük, keresse recepciós kollégánkat személyesen, vagy a szobatelefonról elérhető 100-as mellék tárcsázásával.

A liftet mindenki csak a saját felelősségére használhatja. 12 éves életkor alatt szülői felügyelettel vehető igénybe. A vészjelző csengőt kizárólag probléma esetén szabad megnyomni, ekkor recepciós kollégánk siet segítségükre.

Előzetes igény jelzése a Recepción lehetséges. Szállodánknak nincsen állandó masszőre.
Vendégmasszőrünk előzetes egyeztetés esetén érkezik szállodánkba.
Jelenleg elérhető kezelésekről egy mellékelt leírást talál a szobában. 

A tisztítandó ruhához való mosatási nylon zsákot szíveskedjenek recepciós kollégánktól kérni. 
A reggel 09.00 óráig leadott ruhákat 24 órán belül kitisztíttatjuk vagy megvarrjuk.
Vasalási igényt a leadástól számított 2 órán belül elvégezzük.
Bármilyen kérdés adódna, kérjük, keressék recepciós kollégánkat személyesen vagy a szobatelefonról a 100-as melléken.

Ilyen jellegű eseményt, észrevételt kérjük, recepciós kollégánknak szíveskedjenek jelezni a 100-as melléken.

A szobai napi takarítás keretében a következőket végzik el kollégáink a szobában:

 • a földre ledobott törölközők cseréje
 • szobai és fürdőszobai szemetesek ürítése
 • toalettpapír pótlása
 • ágyak megigazítása
 • kérésre ágyneműcsere
 • minibár fogyasztások ellenőrzése

Vendégeink számára a Recepción rendelkezésre áll egy mobilkészülék, mely helyben használható belföldre 150 Ft, míg nemzetközi hívásra 250 Ft minden megkezdett perc díjszabással.

Forduljnanak bizalommal recepciós kollégánkhoz személyesen vagy a szobatelefonról a 100-as melléken.
Orvosi ügyelet legközelebb Gyöngyösön található, szállodánktól kb. 8 km-re.

Mind a szálloda előtti kis parkolónk, mind az épület mögötti (a recepciós által távvezérelten nyitható kapuval rendelkező) nagyobb zárt parkolónk térítésmentesen vehető igénybe szállodánk vendégei részére.

Sportlehetőségekkel kapcsolatos érdeklődésre a recepciós kollégánk tud Önöknek felvilágosítással szolgálni. Kérjük, keressék kollégánkat személyesen vagy a szobatelefonról a 100-as melléken

Szállodánk recepcióján szobaszámlájukat alap esetben elutazáskor egyenlíthetik ki készpénzzel (HUF, EUR), bankkártyával (Visa, MasterCard, Maestro), SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H).
Kérésre a szállodai itt tartózkodás ideje alatt, vagy akár már érkezéskor adott a lehetőség a szobaszámla előre történő kiegyenlítésére. Kérjük, keressék recepciós kollégánkat a 100-as melléken.

A szobában található széf térítésmentesen használható. Kérjük, figyelmesen olvassák el a mellékelt tájékoztatót. A szobában hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk! Központi vendégszéfünk a Recepción található.

Amennyiben elveszítettek valamit, kérjük forduljanak recepciós kollégánkhoz személyesen, vagy a 100-as melléken.
A talált tárgyakat folyó év december 31-ig őrizzük, azt visszaadni, postázni, csak írásbeli igény megküldése esetén áll módunkban, a visszajuttatási költség vállalása esetén.

Szobaszerviz igényelhető a 152-es melléken 07 – 22 óráig. Rendelésüket 20.00 óráig adhatják le.

Recepciós kollégánk készséggel áll rendelkezésükre. Taxiállomás legközelebb Gyöngyösön található.

Utazás napján a szobát 10.00 óráig kérjük átadni takarításra. Utazás napján szobaasszonyaink 09.00 órától ellenőrzik a minibárokat.
Amennyiben telítettségünk megengedi, lehetőséget biztosítunk későbbi szobaelhagyásra. 5.000 Ft felár vállalása ellenében a szoba 14 óráig használható.
Ezzel kapcsolatosan recepciós kollégánk tud felvilágosítással szolgálni (a szobatelefonról a 100-as melléken).

Minden szobából közvetlenül hívható bármely másik szoba egyszerűen a szobaszám tárcsázásával.
A földszinti szobák szobaszáma (31-es szoba 301; 32-es szoba 302).
A szobatelefonokról közvetlen külsős vonal tárcsázására sem belföldre sem külföldre nincs lehetőség.
Amennyiben telefonálással kapcsolatos segítségre van szükségük kérjük, keressék recepciós kollégánkat a 100-as mellék tárcsázásával.

Mellékszámok:
Recepció: 100
Étterem: 152
Bár: 152

Amennyiben a szobájukban a központi hangfigyelmeztetés elhangzik, azonnal hagyják el a helyiséget!
Ne szálljanak be a liftbe, mivel tűzeset során az automatikusan üzemen kívül helyezi önmagát.
Olvassák el a tűzvédelmi szabályzatot és nézzék meg a menekülési útvonalat a szobájuk ajtaja mellett a falon kifüggesztve.
Bármikor tüzet észlelnek, haladéktalanuk értesítsék élőszóban vagy a 100-as melléken a Recepciót.

A legközelebbi vészkijáratot a szoba ajtaja mellett kifüggesztett útmutató alapján találják meg.

Kérjük, ilyen jellegű igény esetén keressék recepciós kollégánkatszemélyesen vagy a szobatelefonról tárcsázható 100-as melléken.

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Tekintse meg további ajánlatainkat!

Szeretne elsőként értesülni ajánlatainkról?

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra, hogy elsőként értesüljön közelgő akcióinkról.

Köszönöm, nem szeretnék