Szobák

Az erdei környezetben lévő szállodánkban 21 db szoba található, standard, családi összenyitható és tetötéri szoba kategóriában, melyek mindegyike megfelelő feltöltődést biztosít bármely korosztály számára.

7 szobánk rendelkezik pótággyal valamint kérésre hálós babaágyat biztositunk. A szobákhoz ingyenes korlátlan wellness használatot kínálunk a hotel wellness részlegében, ahol további szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Standard földszinti szoba

Földszinti, nem dohányzó szobáink 18m2 alapterületűek, melyhez egy 3m2 területű terasz tartozik. A szobákban kétszemélyes ágy foglal helyet, ami igény szerint két külön ággyá alakitható. Ezen szobáink nem pótágyazhatóak.

Standard emeleti szoba

Légkondicionált, nem dohányzó szobáink 18m2 alapterületűek. A szobákban kétszemélyes ágy vagy franciaágy és egy igény esetén pótágyként funkcionáló kihúzható kanapé foglal helyet.

Családi, két légterű, összenyitható szoba

A Hotel Anna*** családi összenyitható szobái 35 négyzetméteren biztosítják vendégei kényelmét a szálloda főépületében. 4 tagú családoknak, baráti társaságoknak tökéletes választás. A két szobához két kisebb (2 négyzetméteres) erkély tartozik. A két légtér különálló klímaberendezéssel és fürdőszobával rendelkezik.

Tetőtéri szoba

Légkondicionált szobáink 18 m2 alapterületűek. A szobákban kétszemélyes ágy foglal helyet. Tetőtéri szobáink nem pótágyazhatóak valamint nem erkélyesek viszont ezen szobáink egy modernebb, elegánsabb, újabb stílusú kialakításnak örvendenek.
A szobákhoz ingyenes korlátlan wellness használatot kínálunk a hotel wellness részlegében, ahol további szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Szeretne elsőként értesülni ajánlatainkról?

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra, hogy elsőként értesüljön közelgő akcióinkról.

Köszönöm, nem szeretnék