Mátrafüred

Hotel Anna***

Egy hely, ahová vendégként érkezik és barátként távozik.

A Hotel Anna*** gyönyörű természeti környezetben, a Mátra szívében Mátrafüreden található, egy csendes mellékutcában, Budapesttől 80 kilométerre. A háromcsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet biztosít a kisebb, családiasabb hangulatot kedvelő egyéni vagy céges vendégek számára, de a kis kedvencekkel érkezők is megfelelő elhelyezésben részesülnek. Az ide látogató vendégek megtapasztalhatják évszaktól függetlenül az erdei környezet minden szépségét, a reggeli madárcsicsergést vagy akár az esti bagolyhuhogást.

Farmati Sándor

Szállodaigazgató

Igazgatói üdvözlő

Szeretettel köszöntöm Önt a mátrafüredi Hotel Anna*** szálloda honlapján!

Mátrafüred egy, a hegyvidéki erdőben megbújó igazi kis üdülőfalu a tengerszint fölött mintegy 350 méteres magasságban, közel a városhoz, mégis elég távol a zajos mindennapi sürgés-forgástól.

A település klímája egész évben jelentős mértékben eltér a városi viszonyoktól, annál hűvösebb és csapadékosabb, a levegő pedig tisztább. Szállodánk egy közel 30 éves régi üdülőépület, melyet Olaszországból érkezett szakemberek 2007-ben teljes mértékben felújítottak. Mintegy két évvel később új épületrészként született meg wellness-részlegünk.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégül láthatjuk!

Üdvözlettel,

Farmati Sándor

Szeretne elsőként értesülni ajánlatainkról?

Iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra, hogy elsőként értesüljön közelgő akcióinkról.

Köszönöm, nem szeretnék