Mátrafüred

Hotel Anna***

Egy hely, ahová vendégként érkezik és barátként távozik.

A Hotel Anna*** gyönyörű természeti környezetben, a Mátra szívében Mátrafüreden található, egy csendes mellékutcában, Budapesttől 80 kilométerre. A háromcsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet biztosít a kisebb, családiasabb hangulatot kedvelő egyéni vagy céges vendégek számára, de a kis kedvencekkel érkezők is megfelelő elhelyezésben részesülnek. Az ide látogató vendégek megtapasztalhatják évszaktól függetlenül az erdei környezet minden szépségét, a reggeli madárcsicsergést vagy akár az esti bagolyhuhogást.

Farmati Sándor

Szállodaigazgató

Igazgatói üdvözlő

Szeretettel köszöntöm Önt a mátrafüredi Hotel Anna*** szálloda honlapján!

Mátrafüred egy, a hegyvidéki erdőben megbújó igazi kis üdülőfalu a tengerszint fölött mintegy 350 méteres magasságban, közel a városhoz, mégis elég távol a zajos mindennapi sürgés-forgástól.

A település klímája egész évben jelentős mértékben eltér a városi viszonyoktól, annál hűvösebb és csapadékosabb, a levegő pedig tisztább. Szállodánk egy közel 30 éves régi üdülőépület, melyet Olaszországból érkezett szakemberek 2007-ben teljes mértékben felújítottak. Mintegy két évvel később új épületrészként született meg wellness-részlegünk.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is vendégül láthatjuk!

Üdvözlettel,

Farmati Sándor

Szeretne elsőként értesülni ajánlatainkról?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sit amet magna nec nisi aliquam vestibulum vitae iaculis ante.

Köszönöm, nem szeretnék